Dieta wegańska i wegetariańska... tylko moda czy sposób na życie?
Te sposoby odżywiania potocznie zwane “dietą” mają coraz więcej zwolenników.
Na warsztatach dowiesz się jak przygotować smaczny, prosty i pełnowartościowy posiłek wegetariański i wegański.
Sezonowe surowce najwyższej jakości... na tym będziemy pracować.
Nasz ekspert Slow Food- Adam Faleński przedstawi:
PROPOZYCJE śNIADAŃ
PROPOZYCJE LUNCHOWE (W DOMU I W PRACY)
WEGAŃSKIE DESERY
WEGAŃSKIE PARTY (M.IN.PRZEKĄSKI TYPU FINGERFOOD)
Termin: 17.07.2021 r. godz. 10:00 - 14:00.
Miejsce: WZDZ w Szczecinie, Pl. J. Kilińskiego 3
Koszt 280 zł/osoba
Rezerwacja miejsc pod nr tel. 91 4501-701 lub e-mail: szkolenie@wzdz.pl
ZAPRASZAMY !