WARSZTATY KULINARNE - 17.07.2021 r. (NOWOŚĆ)

Dieta wegańska i wegetariańska... tylko moda czy sposób na życie?

Te sposoby odżywiania potocznie zwane “dietą” mają coraz więcej zwolenników.

Na warsztatach dowiesz się jak przygotować smaczny, prosty i pełnowartościowy posiłek wegetariański i wegański.

Sezonowe surowce najwyższej jakości... na tym będziemy pracować.

 

Nasz ekspert Slow Food- Adam Faleński przedstawi:

 PROPOZYCJE śNIADAŃ

 PROPOZYCJE LUNCHOWE (W DOMU I W PRACY)

 WEGAŃSKIE DESERY

 WEGAŃSKIE PARTY (M.IN.PRZEKĄSKI TYPU FINGERFOOD)

 

Termin: 17.07.2021 r. godz. 10:00 - 14:00.

Miejsce: WZDZ w Szczecinie, Pl. J. Kilińskiego 3

Koszt 280 zł/osoba

 

Rezerwacja miejsc pod nr tel. 91 4501-701 lub e-mail: szkolenie@wzdz.pl

ZAPRASZAMY !