Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Strona główna | Kursy | Kulinarne ABC – Mączne pyszności
Gastronomia

Kulinarne ABC – Mączne pyszności

  • wkrótce
  • 8 h
  • plac Jana Kilińskiego 3, 70-965 Szczecin
250 zł Zgłoś zapotrzebowanie na kurs Generuj PDF
Cel kursu
Wymagania
Program kursu
Informacje dodatkowe
Co nas wyróżnia
Kontakt
Cel kursu

Nabycie umiejętności sporządzania potraw mącznych (pierogi, naleśniki).

 

Uczestnicy szkolenia poznają:

  • sposób przygotowania ciast na pierogi, naleśniki
  • różne metody formowania
  • rodzaje farszów
  • sposoby wykańczania i formy podania
Wymagania

Szkolenie skierowane jest do wszystkich osób, które chcą doskonalić swoje umiejętności kulinarne, w tym także dla osób pracujących w gastronomii.

Program kursu

Kurs obejmuje 8 godzin. Czas trwania 1-2 dni powszednie w godzinach od 16:00 lub weekendami od godz. 9:00.

Informacje dodatkowe

Zajęcia praktyczne realizowane są we własnej pracowni gastronomicznej w siedzibie WZDZ.
Słuchacz we własnym zakresie zapewnia odzież ochroną (fartuch, zmienne obuwie i nakrycie głowy).
Absolwent otrzymuje zaświadczenie o ukończeniu kursu, zgodnie z Rozp. MEN.

Co nas wyróżnia
  • gwarantowane zdobycie praktycznej wiedzy
  • wysoka zdawalność egzaminów
  • 75 lat doświadczenia
  • wykwalifikowana kadra dydaktyczna
  • rzetelna realizacja programu kursu
  • materiały do zajęć teoretycznych i praktycznych
  • ubezpieczenie NNW
  • możliwość płatności za kurs w ratach
  • współpraca z TUV, IS, PRS, UDT, TDT, Izbami Rzemieślniczymi
Zadaj pytanie

    Skontaktuj się z opiekunem kursu

    Magdalena Dziedzicka

    Inne kursy