
Kulinarne ABC – Lunchboxy – pudełka pełne smaków
- wkrótce
- 8 h
- plac Jana Kilińskiego 3, 70-965 Szczecin
Nabycie umiejętności przygotowania lunchboxów do pracy/ szkoły.
Uczestnicy szkolenia poznają:
- znaczenie zdrowego jedzenia w codziennej diecie
- dlaczego warto przygotowywać własne lunchboxy
- zasady zrównoważonej diety i planowania posiłków
- przykłady zdrowych składników do lunchboxów
- inspirujące pomysły na różnorodne dania do lunchboxów
- przepisy na łatwe i szybkie potrawy
- przechowywanie posiłków w taki sposób, aby zachować ich świeżość
- wybieranie produktów zgodnych z zasadą zero waste
- jak uczynić lunchbox atrakcyjnym i apetycznym
- organizacja czasu podczas przygotowywania lunchboxów
- jak dostosować posiłki do różnych preferencji żywieniowych
Szkolenie skierowane jest do wszystkich osób, które chcą doskonalić swoje umiejętności kulinarne, w tym także dla osób pracujących w gastronomii.
Kurs obejmuje 8 godzin. Czas trwania 1-2 dni powszednie w godzinach od 16:00 lub weekendami od godz. 9:00.
Zajęcia praktyczne realizowane są we własnej pracowni gastronomicznej w siedzibie WZDZ.
Słuchacz we własnym zakresie zapewnia odzież ochroną (fartuch, zmienne obuwie i nakrycie głowy).
Absolwent otrzymuje zaświadczenie o ukończeniu kursu, zgodnie z Rozp. MEN.
- gwarantowane zdobycie praktycznej wiedzy
- wysoka zdawalność egzaminów
- 75 lat doświadczenia
- wykwalifikowana kadra dydaktyczna
- rzetelna realizacja programu kursu
- materiały do zajęć teoretycznych i praktycznych
- ubezpieczenie NNW
- możliwość płatności za kurs w ratach
- współpraca z TUV, IS, PRS, UDT, TDT, Izbami Rzemieślniczymi
Skontaktuj się z opiekunem kursu

Magdalena Dziedzicka
- wkrótce
- 8 h
- plac Jana Kilińskiego 3, 70-965 Szczecin