Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Strona główna | Kursy | Kulinarne ABC – Smaki natury – kulinarna podróż wege i wegetariańska
Gastronomia

Kulinarne ABC – Smaki natury – kulinarna podróż wege i wegetariańska

  • wkrótce
  • 8 h
  • plac Jana Kilińskiego 3, 70-965 Szczecin
250 zł Zgłoś zapotrzebowanie na kurs Generuj PDF
Cel kursu
Wymagania
Program kursu
Informacje dodatkowe
Co nas wyróżnia
Kontakt
Cel kursu

Nabycie umiejętności przygotowania dań wegańskich i wegetariańskich.

 

Uczestnicy szkolenia poznają:

  • korzyści zdrowotne i środowiskowe diety wege i wegetariańskiej
  • techniki przygotowywania posiłków bez mięsa
  • przepisy na wegetariańskie wersje tradycyjnych dań mięsnych
  • praktyczne pomysły na szybkie, łatwe dania roślinne na co dzień
  • jak planować zdrowe posiłki na cały tydzień
Wymagania

Szkolenie skierowane jest do wszystkich osób, które chcą doskonalić swoje umiejętności kulinarne, w tym także dla osób pracujących w gastronomii.

Program kursu

Kurs obejmuje 8 godzin. Czas trwania 1-2 dni powszednie w godzinach od 16:00 lub weekendami od godz. 9:00.

Informacje dodatkowe

Zajęcia praktyczne realizowane są we własnej pracowni gastronomicznej w siedzibie WZDZ.
Słuchacz we własnym zakresie zapewnia odzież ochroną (fartuch, zmienne obuwie i nakrycie głowy).
Absolwent otrzymuje zaświadczenie o ukończeniu kursu, zgodnie z Rozp. MEN.

Co nas wyróżnia
  • gwarantowane zdobycie praktycznej wiedzy
  • wysoka zdawalność egzaminów
  • 75 lat doświadczenia
  • wykwalifikowana kadra dydaktyczna
  • rzetelna realizacja programu kursu
  • materiały do zajęć teoretycznych i praktycznych
  • ubezpieczenie NNW
  • możliwość płatności za kurs w ratach
  • współpraca z TUV, IS, PRS, UDT, TDT, Izbami Rzemieślniczymi
Zadaj pytanie

    Skontaktuj się z opiekunem kursu

    Magdalena Dziedzicka

    Inne kursy