CEL KURSU
Szkolenie dla potrzeb własnych - nabycie/ doskonalenie wiedzy i umiejętności sporządzania surówek i sałatek.
Uczestnik kursu pozna :
- sposób przygotowania składników surówek, sałatek
- różne sposoby podawania sałatek i surówek
- sposoby dekorowania i formy podania
WYMAGANIA STAWIANE KANTYDATOM
Kurs skierowany jest do wszystkich osób chcących doskonalić swoje umiejętności kulinarne.
CZAS TRWANIA KURSU
Kurs obejmuje 8 godzin, w tym :
- omówienie znaczenia zdrowotnego składników, receptury
- przygotowanie produktów i niezbędnego sprzętu
- ćwiczenia
Zajęcia mogą być realizowane w weekendy lub w dni powszednie (1-2 dni).
INFORMACJE DODATKOWE
Zapewniamy produkty na zajęcia.
Absolwent kursu otrzymuje zaświadczenie o ukończeniu kursu zgodnie z rozporządzeniem Ministerstwa Edukacji Narodowej.
Szkolenie objęte Programem "SZCZECIN PRZYJAZNY RODZINIE".
Posiadaczom KARTY DUŻEJ RODZINY lub KARTY SENIORA oferujemy 10 % rabatu.
INFORMACJE I ZAPISY
Ośrodek Kształcenia Zawodowego
Plac Jana Kilińskiego 3, I piętro, pokój 151
telefon: +48 91 45 01 701; +48 91 45 01 201 w. 396
e-mail: szkolenie@wzdz.pl
8:00 - 16:00 od poniedziałku do piątku
Absolwenci naszych kursów mają możliwość uzyskania certyfikatu w języku angielskim lub niemieckim TÜV SÜD Polska, który może stać się przepustką przy poszukiwaniu zatrudnienia poza granicami naszego kraju. Certyfikat ten jest "Potwierdzeniem ukończenia szkolenia monitorowanego przez TÜV SÜD Polska".