W naszej ofercie każdy znajdzie coś dla siebie. ABC Kulinarne:
• „Mączne pyszności” (8 godz.) – przygotowanie ciast na pierogi i naleśniki, rodzaje ich formowania, rodzaje farszów, sposoby wykańczania i podania potrawy - 199 zł
• „Zdrowie w surówkach i sałatkach” (8 godz.) - przygotowanie wybranych surówek i sałatek, sposoby dekorowania, formy podawania - 199 zł
• „Słodka impresja- desery” (8 godz.) - przygotowanie wybranych deserów, sposoby dekorowania i podawania - 199 zł
• „Przez żołądek do serca” (20 godz.) – przyrządzanie domowych obiadów, dekorowanie potraw, dobór alkoholu do potraw, nakrywanie i dekoracja stołów (bufet w stylu angielskim) - 399 zł
• „Stół pięknie nakryty” (8 godz.) - poznanie zasad noszenia zastawy stołowej, nakrywania stołów, sposobów dekoracji stołów (bufet w stylu angielskim) - 199 zł
Posiadamy własną pracownię gastronomiczną.
Zajęcia realizowane przez wykwalifikowaną kadrę trenerów.
Zapewniamy produkty na zajęcia.
Absolwent otrzymuje zaświadczenie o ukończeniu szkolenia, zgodnie z rozp. MEN.
Informacje i zapisy:
Szczecin, Plac Jana Kilińskiego 3, pokój 151, I piętro
tel: +48 91 45 01 701, szkolenie@wzdz.pl
Zapraszamy